Пуштена у рад андроид и iOS NiCard ЈГП Ниш апликација

Пуштена је у рад прва званична апликација NiCard ЈГП Ниш за паметне уређаје. Преко ње у сваком тренутку можете сазнати:

Претрага свих станица у градском и приградском јавном саобраћају и њихово позиционирање на мапи Града Ниша,
Тачне информације о времену доласка возила на одговарајућу станицу коришћењем NiCard ЈГП Ниш апликације, андроид или iOS апликације.

Прва званична NiCard ЈГП Ниш апликација омогућава Вам да путем свог мобилног телефона добијете информације о линијама јавног превоза у Нишу и станицама у односу на Вашу тренутну локацију у реалном времену. Апликација такође омогућава брзу претрагу жељених станица и њихово лоцирање на мапи града, а приказује и време наредног доласка возила за изабрано стајалиште за све линије које наилазе на то стајалиште.

Одабиром неког од приказаних стајалишта на мапи, отвара се приказ тог стајалишта са наведеним свим линијама јавног превоза које ту пролазе. У делу екрана испод текста “Долазак возила” наведени су наредни доласци возила за то стајалиште за све линије које ту пролазе, и то са приказаним временом доласка. Нпр. Линија 13- Ћеле кула-Булевар Немањића – Стиже за 2 мин.

ИЗЈАВА О ОГРАНИЧЕЊУ ОДГОВОРНОСТИ
Подаци који се добијају преко NiCard ЈГП Ниш андроид апликације представљају индикативне информације засноване на последњем регистровном статусу возила у оквиру  система јавног превоза у Нишу. Поред тога што су предузете свеобухватне мере у циљу добијања што прецизнијих података, одступања од стварне ситуације на терену су могућа услед технолошко-оперативних ограничења целокупног система за информисање путника. Стога пружалац услуге не сноси одговорност за евентуалне последице које би корисник могао претрпети због информација добијених путем ове апликације.

Преузимање апликације је бесплатно и може се обавити са следеће адресе https://play.google.com/store/apps/details?id=buslogic.jgpnis.
За инсталацију на iOS уређајима, потребно је да се у App Store укуца претрага “NiCard JGP Niš” и потврди инсталација апликације.

При коришћењу апликације, могу Вам бити наплаћени трошкови преноса података мрежног оператера.

NiCard ЈГП Ниш апликација је једина званична апликација ЈКП Дирекције за јавни превоз Града Ниша. Пружалац услуге не сноси никакву одговорност уколико корисник инсталира и користи било коју другу апликацију сличних функционалности.

Прочитајте и:

ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР (CALL CENTAR)

Телефони за информације о реду вожње, приговоре, жалбе и сугестије на пружање услуга јавног превоза путника и понашање возног особља су:

018/505-656, 018/505-665 и 066/80-60-045

Телефони за бесплатне позиве у оквиру фиксне мреже за рекламације на опомене и доплатне карте:

0800/018-802

Email: info@jgpnis.rs i callcentar@jgpnis.rs