Наставак успешне сарадње у области јавног превоза

Поводом 70.година рада и постојања компаније “АRRIVA Litas“ из Пожареваца која је одржана 4.децембра 2015.године организована је свечана академија и прослава којој су присуствовали и представници Дирекције за јавни превоз Града Ниша.Том приликом директору Дирекције Саши Петронијевићу уручено је и посебно признање – захвалница за успешну пословну сарадњу у области јавног превоза путника, јер је иначе Град Ниш после Београда и Браничевског округа трећи по броју уговорених километара и броја запослених код ове компаније.
У оквиру скупа директор Петронијевић сусрео се директором Дирекције за јавни превоз Града Београда Угљешом Митровићем и директорком Градске агенције за саобраћај Крагујевца Браном Ивковић, који су се овом прликом захвалили Дирекцији на сарадњи у прпреми тендера за превоз Београда и Крагујевца који су спроведени предходних месеци а базни основ су им била искуства и документа тендера спроведеног у Нишу. Такође је договорено да се формира асоцијација јавних предузећа за организацију јавног превоза а следећи сусрет биће организован у Нишу.

 

Прочитајте и:

ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР (CALL CENTAR)

Телефони за информације о реду вожње, приговоре, жалбе и сугестије на пружање услуга јавног превоза путника и понашање возног особља су:

018/505-656, 018/505-665 и 066/80-60-045

Телефони за бесплатне позиве у оквиру фиксне мреже за рекламације на опомене и доплатне карте:

0800/018-802

Email: info@jgpnis.rs i callcentar@jgpnis.rs